4. Adventná nedeľa B

24.12.2017 

LITURGICKÝ KALENDÁR

 

  1. DECEMBER: Pondelok: Narodenie Pána. Slávnosť. Prikázaný sviatok.
  2. DECEMBER: Utorok: sv. Štefan, prvý mučeník. Sviatok.
  3. DECEMBER: Streda: sv. Ján, apoštol a evanjelista. Sviatok.
  4. DECEMBER: Štvrtok: Svätých Neviniatok, mučeníkov. Sviatok.

31.DECEMBER: Svätej rodiny Ježiša, Márie a Jozefa. Sviatok.

                           Dnešnú nedeľu, keďže je zároveň aj štedrý deň, po sv. omši čajovňa nebude. Je to z dôvodu, aby sme mali viac času na prípravu sviatkov. Vďaka za pochopenie. Vo vestibule si môžete zobrať do svojich rodín nový misijný kalendár.

 

POĎAKOVANIE DOBRODINCOM

Chceme poďakovať všetkým našim dobrodincom, ktorí nám pomáhali počas adventu a pred Vianocami zabezpečiť mnohé aktivity a fungovanie nášho strediska. Ďakujeme tiež tým, ktorí oprali miništrantské veci, robili výzdobu alebo pomohli akýmkoľvek spôsobom. Ďakujeme aj za darčeky pre bratov a sestry v našej komunite a vašu podporu. Nech vám to Pán bohato odmení.

ASISTENT DANO V KOŠICIACH

Oznamujeme, že k nám do Košíc zavíta aj náš bývalí asistent Dano Holúbek, ktorý je na prázdninách na Slovensku. Stretnúť sa s ním môžete u nás už budúcu nedeľu.

SILVESTROVSKÝ FUTBALOVÝ TURNAJ

Pozývame mladých od deviateho ročníka ZŠ, SŠ a VŠ na Silvestrovský futbalový turnaj v našej telocvični. Začíname poobede o 14:30h. Bližšie informácie ako aj prihlasovanie u nášho asistenta Mira, alebo na plagáte vo vestibule.

UPRATOVANIE

O dva týždne 6. januára upratuje rodina Fabiková. Ďakujeme vopred.

NOVÉ CD „ŽALMY III.“

Vyšlo očakávané nové CD s názvom „Žalmy III“ od skupiny Saleziáni. Zakúpiť si ho môžete po svätej omši v našej predajni. Cena za jeden kus je 6€.