3. Nedeľa v období cez rok B

21.01.2018 

LITURGICKÝ KALENDÁR

 

  • 22. JANUÁR: Pondelok: bl. Laura Vicuňová, panna a mučenica. Spomienka pre sdb rodinu.
  • 24. JANUÁR: Streda: sv. František Saleský, biskup a učiteľ Cirkvi, titulárny patrón saleziánskej rodiny. Spomienka pre sdb rodinu.
  • 25. JANUÁR: Štvrtok: Obrátenie sv. Pavla, apoštola.
  • 26. JANUÁR: Piatok: sv. Timotej a Títus, biskupi. Spomienka.
  • 28. JANUÁR: 4. Nedeľa v období cez rok

Dnes je zbierka na energie strediska. Ďakujeme za vašu podporu. Dnešnú a budúcu nedeľu bude po rodinnej sv. omši nácvik detského zboru MINIMO v hudobnej miestnosti. Tento týždeň sa modlíme za jednotu kresťanov a od zajtrajšieho dňa sa modlíme deviatnik k don Boscovi. Kto sa chce pripojiť, texty nájde na našej facebookovej stránke.

 

DUCHOVNÁ OBNOVA PRE RODINY A ASC

Tento týždeň v stredu bude duchovná obnova pre rodiny a ASC v našom stredisku. Začíname o 18. hodine a pozývame všetkých rodičov.

DON BOSCO SHOW

Aj tento rok pozývame všetkých rodičov, mladých a sympatizantov saleziánskeho diela na tradičné predstavenie „Don Bosco Show“, ktoré sa uskutoční budúcu nedeľu 28. 1 2018 v priestoroch divadelnej sály na SOŠ automobilová. Predstavenie začína poobede o 16. hodine a vstupné je dobrovoľné. Prosíme o pomoc mamičky, ktoré môžu napiecť slané/sladké pečivo, alebo koláče pre účinkujúcich. Vďaka.

SALEZIÁNSKY PLES

Do pozornosti už dávame aj saleziánsky ples, ktorý sa uskutoční v sobotu 10. 2 2018 v hoteli Centrum. Lístky na tento ples si môžete zakúpiť po rodinnej sv. omši u p. Drahuši Snopkovej. Cena lístka pre dospelú osobu je 30€, pre študentov, ktorí sú členmi DOMKY 16€.

UPRATOVANIE

O týždeň v sobotu 27. 1 upratujú rodiny Vlada a Jana Snopku. O dva týždne 03. 2 upratuje rodina Szekelyová. Ďakujeme vopred.