SALEZIÁNSKY PLES 2018

 

Aj tohto roku vás pozývame stráviť radostné chvíle na našom každoročnom plese. Ponúkame vám tieto informácie, aby ste sa vedeli lepšie zorientovať.

 Pestujeme umenie počúvať a sprevádzať!

Miesto plesu

Začíname svätou omšou v sobotu 10.2 o 17. 45 hod v kaplnke na Troch hôrkach.

Tohto roku sa ples uskutoční v priestoroch HOTELA CENTRUM, Južná trieda  2/A, Košice.

Vstupenky

Cena lístka pre pracujúcich je 30 €, pre študentov „DOMKÁROV“s platným preukazom na rok 2018 je 16 €. Zakúpiť si ho môžete túto nedeľu na Troch hôrkach, po svätej omši o 9.30 hod v kníhkupectve. Telefonický kontakt na predaj lístkov – 0907 406 793 – Drahuša Snopková /od 15.00 hod. – 21.00 hod./ Prosím, aby ste platili presnou sumou.

Vstupenky sú zlosovateľné.

Cena lístka zahŕňa prenájom miestnosti,  DJ, výrobu vstupeniek,  menu (prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, 2 dcl vína na osobu, káva, okolo polnoci teplé pulty), slané pochutiny, nealkoholické  nápoje, ovocie a možno bude aj koláčik.

K dispozícií bude aj bar, kde sa budete môcť občerstviť. J

 

Všetko je zabezpečené, stačí si doniesť dobrú náladu.   Ďakujeme za pochopenie.

 

Časť lístka dospelého pracujúceho pokrýva náklady lístka mladého študenta. Chceme, aby si náš ples zachoval mládežnícky ráz a aby na ňom bol mladý človek prítomný. Ak by pre niekoho cena lístka mala byť dôvodom na neúčasť, dajte nám to vedieť, budeme hľadať možnosti riešenia.

 

Tombola

Tombola sa aj tohto roku uskutoční formou darov. Preto Vás prosíme o ich prinášanie  do piatku 9.2 do strediska na Tri hôrky. Budeme vďační, ak ich aj pekne zabalíte, najlepšie do krásnej priesvitnej fólie s mašličkou. Prosíme o praktické darčeky. Také, z ktorých bude mať obdarovaný človek radosť. Vopred ďakujeme za vašu štedrosť.

 

Parkovanie

Určite Vás zaujíma aj možnosť parkovania. Pri hoteli sú vybudované nové parkovacie miesta.

 

Príjemnú zábavu praje organizačný tím.