Black & White – Katarínska zábava

V sobotu 25.11. sa uskutočnila v priestoroch saleziánskeho mládežníckeho strediska na Troch hôrkach Katarínska zábava. Organizáciu aj tento rok prebralo stretko vysokoškolákov a pracujúcich, ktoré vedú Balúnovci. Do 19:00 pripravili občerstvenie v čajovni, nachystali svetlá a nažhavili parostroj, aby Katarínska zábava mohla odštartovať vo veľkom štýle.

Známa pieseň, ktorej názov korešpondoval s mottom katarínskej zábavy, oficiálne spustila prvé tanečné kolo, ktoré účastníkov privádzal do varu. Hoci sa nepodarilo prekonať minuloročný počet tanečníkov, zábava na ničom nezaostávala. „Ani som si neuvedomila, že je tu pomenej ľudí. Navyše, aspoň som mala viac miesta na tancovanie,“ úsmevne dodáva jedna z účastníčok.

Katarínska zábava trvala do polnoci, kedy účastníci postupne usúdili, že nohy už nevládzu a bude dobré skončiť. DJ zahral poslednú pesničku a organizátori sa pustili do upratovania, aby bolo všetko pripravené na nedeľné sv. omše. Hoci unavení, ale o to s väčšou radosťou z peknej zábavy odchádzali z Troch hôrok ako účastníci, tak aj organizátori.

 

:: Fotogaléria ::

 

IMG_0331 IMG_0320 IMG_0294 IMG_0292 IMG_0290 IMG_0288