Saleziánsky ples 2017 – Sme jedna rodina!

Aj tento rok vás pozývame stráviť radostné chvíle na našom každoročnom plese. Ponúkame vám tieto informácie, aby ste sa vedeli lepšie zorientovať.

Miesto a čas plesu

Začíname svätou omšou v sobotu, 11.2. o 17:30 hod v kaplnke na Troch hôrkach.

Tento rok sa ples uskutoční v priestoroch HOTELA CENTRUM, Južná trieda  2/A, Košice.

Vstupenky

Cena lístka pre pracujúcich je 29 €, pre študentov „DOMKÁROV“s platným preukazom na rok 2017 je 16 €. Zakúpiť si ho môžete   na Troch hôrkach, po svätej omši o 9.30 hod v kníhkupectve. Telefonický kontakt na predaj lístkov – 0907 406 793 – Drahuša Snopková /od 15.00 hod. – 21.00 hod./ Prosím, aby ste platili presnou sumou.

Vstupenky sú zlosovateľné.

Cena lístka zahŕňa:

Prenájom miestnosti, DJ, výrobu vstupeniek,  menu (prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, 2 dcl vína na osobu, káva, okolo polnoci teplé pulty), slané pochutiny, nealkoholické  nápoje, ovocie a možno bude aj koláčik.

K dispozícií bude aj bar, kde sa budete môcť občerstviť. 🙂

Všetko je zabezpečené, stačí si doniesť dobrú náladu. Ďakujeme za pochopenie.

Časť lístka dospelého pracujúceho pokrýva náklady lístka mladého študenta. Chceme, aby si náš ples zachoval mládežnícky ráz a aby na ňom bol mladý človek prítomný.

Zároveň, ak by cena plesu mal byť dôvod na vašu neúčasť, dajto to pokojne vedieť saleziánom a nejaký spôsob sa nájde. Alebo ak by ste vedeli o niekom, kto by chcel ísť, ale rodinný rozpočet mu to nedovoľuje, dajte nám to čo najskôr vedieť.

Tombola

Tombola sa aj tohto roku uskutoční formou darov. Preto Vás prosíme o ich prinášanie  do strediska na Tri hôrky. Budeme vďační, ak ich aj pekne zabalíte, najlepšie do krásnej priesvitnej fólie s mašličkou. Prosíme o praktické darčeky. Také, z ktorých bude mať obdarovaný človek radosť. Vopred ďakujeme za vašu štedrosť.

Parkovanie

Určite Vás zaujíma aj možnosť parkovania. Pri hoteli je len 25 parkovacích miest.

Príjemnú zábavu praje organizačný tím.