2. nedeľa C

17.1.2016                                                                      

 

 

LIT. KALENDÁR

21.JANUÁRA: Štvrtok. Sv. Agnesy, panny a mučenice. Spomienka

22. Januára: Piatok, Bl. Laura Vicuňová, panny. Zároveň je začiatok deviatnika k sviatku Don Bosca. Deviatniky budú k dispozícii tu v kaplnke, ale bude aj ekniha k dispozícii. Úmysel deviatnika v závere roku rehoľného života je za nové duchovné povolania.

24. JANUÁRA: Tretia nedeľa. Biskupi vyhlásili na budúcu nedeľu zbierku na pastoráciu mládeže.

UPRATOVANIE

Na budúcu sobotu poprosíme o upratovanie kaplnky rod. Kubíková a rod. Miklošová. Vďaka.

OSLAVA BL. LAURY

Vo štvrtok po sv. omši bude v čajovni stretnutie všetkých stredoškolských stretiek,a by sme spolu oslávili sv. bl. Laury Vicunňovej.

DO MLADÝCH

Mladých pozývame na duchovnú obnovu v stredu o 18.00 v kaplnke.

KARNEVAL

Rodičov a deti pozývame na karneval, ktorý sa uskutoční budúcu nedeľu 24.1.2016 o 10.30. Treba si priniesť prezúvky. Podrobné informácie nájdete na výveskách.

PREDAJ LÍSTKOV NA PLES

Saleziánsky ples bude tento rok 6.2.2016 v hoteli Centrum. Dnes sa budú predávať lístky na ples po sv. omši v predajni s knihami. Cena pracujúcich dospelých je 28.-€ a cena študenta s Domkárskym preukazom je 15.-€. Ak máte doma cenu do tomboly, ktorá by iných mohla potešiť, môžete ju priniesť do strediska.

Ak by mala byť cena plesu dôvodom vašej neúčasti, dajte nám to vedieť, spoločne nájdeme riešenie.

DON BOSCO SHOW

V nedeľu 31.1.2016 vás srdečne pozývame na Don Bosco show s názvom Don Bosco Talk show. Začíname o 16.00 v SOŠ automobilová.

TRETIA PRE TRI

Dnes je zbierka na energie stredisko. Pán Boh zaplať.

ČASOPISY

Prišiel časpois Don Bosco dnes a naše saleziánske vydavateľstvo Don Bosco pre vás pripravilo ďalší diel Viery do vrecka: Viera dvoch tvárí ako prežívať svoju vieru úprimne a bez pokrytectva.

SPEVNÍK

Pali Kalata pripravil v stredisku spevník piesní, ktoré používame pri sv. omšiach v kaplnke. Je to veľmi praktická pomôcka pre zapojenie sa do liturgie. Dá sa zakúpiť v obchode s knihami po sv omši.

 

TICHO V KAPLNKE PO OMŠI

 

POZVANIE DO ČAJOVNE