28. nedeľa v období cez rok C

09.10.2016 

LITURGICKÝ KALENDÁR

 

  1. OKTÓBER: Štvrtok: bl. Alexandry Márie da Costovej, panny. Spomienka sdb rodiny.
  2. OKTÓBER: Sobota: sv. Terézie od Ježiša, panny a učiteľky Cirkvi. Spomienka.
  3. OKTÓBER: Dvadsiata deviata nedeľa v období cez rok

Na budúcu nedeľu máme zbierku na energie strediska. Ďakujeme za vašu

pomoc.

 

DUCHOVNÁ OBNOVA PRE MLADÝCH

Tento týždeň máme duchovnú obnovu pre mladých v stredu 12. októbra 2016. Začíname o 18:00 hodine a pozývame všetkých stredoškolákov a vysokoškolákov zo stretiek.

JESENNÁ BRIGÁDA

Dávame do pozornosti jesennú brigádu, ktorá sa uskutoční na budúcu sobotu 15. októbra 2016. Pozývame chlapov a ženy na pomoc pri jesenných prácach okolo domu, ale aj vo vnútri nášho strediska. Začiatok je o 8:30h.

UPRATOVANIE

Na budúcu sobotu pripravíme spoločné priestory strediska na nedeľné slávenie Eucharistie v rámci vyhlásenej brigády.

MUCHA NA SCÉNE

Dávame do pozornosti ďalšie vydanie multižánrového večera s názvom „Mucha na scene“, ktoré sa uskutoční dnes v nedeľu 9. 10. 2016 o 19:00h. Pozvanie prijali hostia fotograf a dokumentarista Alan Hyža a kreatívny výtvarník a hudobník Erik Sikora. Srdečne pozývame všetkých, no najmä stredoškolákov a vysokoškolákov. Z dôvodu príprav priestorov dnes rušíme aj večerné modlitby vešpier v kaplnke.

PÚŤ DO KRAKOVA

Oznamujeme, že ohlásená púť do Krakova sa nakoniec uskutoční v sobotu 22.10.2016. Odchod autobusu je o 5:30h z parkoviska pri saleziánskom stredisku na Troch hôrkach. Cena púte je 10€ na osobu a deti do 10 rokov 5 €. Stravu si zabezpečuje každý sám. Návrat je vo večerných hodinách.

MULTIMEDIÁLNY KONCERT

         Arcibiskupský úrad v Košiciach dáva do pozornosti multimediálny koncert, ktorý chce priblížiť život a dielo sv. Jána Pavla II. Znova po roku máme možnosť vidieť a vypočuť si viacerých umelcov, zbor a orchester opery Štátneho divadla Košice. Koncert sa uskutoční 19. decembra 2016 o 18:00h v Steel Aréne v Košiciach. Cena lístka začína od 15,75€ pri akcii 3+1 a dajú sa zakúpiť v sieti ticketportál.sk

VIERA DO VRECKA

Vydavateľstvo don Bosco znova ponúka možnosť objednať si edíciu Viera do vrecka na celý rok. Zároveň kto chce pomôcť spätnou väzbou, novými návrhmi alebo námetmi môže sa kontaktovať na mailovej adrese vieradovrecka@donbosco.sk Zároveň predplatitelia budú zaradení do súťaže o pútnický zájazd alebo vecné ceny z vydavateľstva.

STRETKO MINIŠTRANTOV

Na budúcu sobotu 15. októbra 2016 bude v našom stredisku stretnutie miništrantov. Začíname o 9:30h a pozývame všetkých, ktorí miništrujú pri svätých omšiach.

NÁCVIK DETSKÉHO ZBORU MINIMO

         Dnes po svätej omši je nácvik detského speváckeho zboru Minimo v priestoroch hudobnej miestnosti na poschodí.